Haarlem Winkelstad

Wat hadden ze gemeen? Retail in Haarlem 2040. Op 9 juni hebben zo’n 25 professionals in retail met elkaar gebrainstormd voor Haarlem winkelstad 2040. In drie uur tijd zijn rond zes belangrijke trends veel ideeën bedacht. De beste en meest kansrijke daarvan zijn gebundeld; zie hieronder. De gemeente gebruikt deze input voor haar toekomstvisie en voor beleid rond retail. De brainstorm gaat online door. Mis je iets, of zie je kansrijke combinaties aan de hand van de tips, laat het ons weten door online een reactie achter te laten. Dat kan als je er op 9 juni bij was, maar ook als bezoeker van de site.

Alle input op de vraag: “hoe kunnen we ook in 2040 Winkelstad nummer 1 zijn?” is welkom.

Download de shortlist van de brainstormsessie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *